dinsdag, september 05, 2006

Keukentje verbouwen...

He, he, we hebben het min of meer gered! Vannacht in ons eigen bedje geslapen en uit onze eigen kopjes thee gedronken bij het ontbijt. Stimpy snapt hoe het kattenluik werkt en voelde zich helemaal thuis op bed. Maar wat was het een rotklus! We kwamen er achter dat de wasmachine en de koelkast niet in de keuken pasten; zal wel komen omdat ze hier inches hebben in plaats van centimeters. Dus dat werd zagen; stukkie van het aanrechtblad wel te verstaan. Dus moesten de keukenkastjes van hun plek. Nu ben ik een archeozoologe; maar ik wens geen kippenskelet onder m'n keukenkastjes te vinden...
En van morgen douchen was ook een leuke ervaring. We waren gewaarschuwd dat het water over de rand van het bad loopt als je te wild doucht en dan door het plafond in de keuken lekt. Wij dus heel voorzichtig doen; nou hielp mooi niet... Mischien moet ik de waterkoker maar zo possitioneren dat het daar in drupt!
Patrice is net weer opweg naar Harderwijk gegaan. Zal er over een uurtje of 10 wel zijn als hij de juiste weg rond Londen en Antwerpen kan vinden.

Geen opmerkingen: