dinsdag, december 25, 2007

Kerstwens

Goedemorgen allemaal!
Na de carol service op zondagavond, de kerstmis afgelopen nacht (11.30u-01.00u) en het bellringen vanmorgen om half tien voor de mis in St Martin's zijn we nu even uitgekerst. Voor diegenen die ons "kerstschaap" hebben aangezien voor spam, volgt hier nog een keer de politiek zeer correcte tekst van onze kerstwens anno 2007:

Accepteer alstublieft zonder enige verplichting, expliciet of impliciet, onze beste wensen voor een milieubewust, sociaal verantwoordelijk, stress vermijdend, verslavingsvrije en geslachtsneutrale viering van de feestdagen rond de midwinterzonnewende, begeleidt door de meest plezierige tradities en uitingen van religieuze of seculiere aard van uw keuze, met respect voor de religieuze/seculiere overtuigingen en/of tradities van de ander, of hun keuze om deze in het geheel niet te praktiseren.

Wij wensen u een fiscaal succesvol, persoonlijk bevredigend en medisch ongecompliceerde erkenning van het begin van het algemeen geaccepteerde Gregoriaanse kalenderjaar 2008, maar niet zonder het betaamde respect voor de kalenders van de verschillende andere culturen wiens bijdragen aan onze maatschappij hebben geholpen ons land groots te maken, en zonder onderscheid van ras, innerlijke overtuiging, huidskleur, leeftijd, fysieke gesteldheid, geloof of seksuele geaardheid van de toegewenste.

Door het accepteren van deze groet, accepteert u de volgende algemene voorwaarden: Deze groet is onderhevig aan artikel 1 van de grondwet. De groet mag vrijelijk doorgestuurd worden mits de inhoud onveranderd blijft. De wensende verplicht zich hierbij niet om ook daadwerkelijk een van de wensen voor hem of haar zelf noch voor anderen in daden om te zetten en is ongeldig wanneer in strijd met de wet en herroepbaar op discretie van de wensende. Deze wens is gegarandeerd voor de duur van de gebruikelijke lengte van de gemiddelde kerstwens of te wel voor de periode van 1 jaar of zolang geen nieuwe wens wordt verstrekt, wat dan ook maar eerst mag komen. Het verstrekken van een eventuele nieuwe wens geschiedt geheel en al op discretie van de wensende.

N.B.: Geen enkele boom ondervond persoonlijke schade door het versturen van deze wens.

Verder willen we jullie de leukste kerstkaart die wij hebben gekregen niet onthouden. Hij is gemaalt door Sheila & Tim. Zij is ook archeozoologe...

Geen opmerkingen: