dinsdag, oktober 24, 2006

Katten zijn net kleine kinderen...

Nou, 't gaat lekker met onze twee rode katers; de miscommunicatie loopt op volle toeren! En jaloers dat ze zijn. Ineens weet je waar al die gezegden vandaan komen: kattekwaad, kattekop, kattig, etc. Vanaf heden moeiteloos te veranderen in Woezelkwaad en Stimpykop! Maar ze hebben een probleem: ook al kunnen ze elkaar niet lijden, mij vinden ze helemaal het einde. Dus: elkaar laten passeren in de gang zonder een pootje uit te steken zit er niet in, maar net doen alsof je de ander niet ziet zodat ze gelijktijdig door mij geaaid kunnen worden (maximale afstand is dan zo'n 1.72 m), lukt gek genoeg wel. Ook zitten ze samen op bed: Stimpy op het kussen, Woezel aan m'n voeten. En natuurlijk met z'n vieren op de bank Friends kijken!
Nee, geen idee hoe ouders het aandurfen om een tweede kind te nemen. Ik bedoel, leg een kind van pak 'm beet 1.5 maar eens uit dat er over een half jaar een broertje of zusje bijkomt. Zeg maar dag met je handje tegen 50% van de aandacht die je voorheen kreeg! Zou Madonna daarom de publiciteit gezocht hebben? Krijgt het kind tenminste aandacht genoeg... En natuurlijk de ontwikkelingshulp en de adoptiebranche. En daar Madonna bekend staat als een trendsettster, zal dit slechte voorbeeld wel goed doen volgen... Half Hollywood zal binnenkort wel een kindje gaan organiseren.
Nee, dan heb ik persoonlijk toch liever wat minder media-geile ouders. Neem nou Tammy en Melissa Etheridge. Die hebben vorige week een tweeling gekregen. Precies twee keer is er een kort nieuwsbericht de deur uit gegaan: Hoera Tammy is zwanger en we zijn heel blij & negen maanden later: Hoera de tweeling is er en we zijn heel blij. Ze zien zelfs niet op tegen de komende slapeloze nachten. Misschien kunnen ze ook een tijdje voor Stimpy en Woezel zorgen?

Geen opmerkingen: