dinsdag, februari 06, 2007

De Wedstrijd

Zonder dat wij het wisten, hebben onze ouders een wedstrijd georganiseerd. Maar laat ik effe bij het begin beginnen. Afgelopen weekend waren de ouders van Patrice hier op bezoek en zoals dat gaat, neem je een bloemetje mee voor de gastvrouw- en heer. Nu verpakt men bloemetjes meestal in een plasticje of in papier. Nou, onze hyacint kwam in een knalgele Holland klomp met bloemetjes... Dit is de eerste deelnemer aan de wedstrijd.

De tweede inzending kwam een dag later met de post. Mijn ouders waren zo lief geweest m'n winterjas op te sturen. En daar hadden ze een kerstverrassing bij in gedaan. Niks mis mee zou je denken...


Inmiddels geraakten wij toch enigsinds in geestelijke nood: WAAR HADDEN WIJ DIT AAN VERDIEND?! Na rijp intern beraad, kwamen wij tot de conclusie dat wij het hele jaar erg braaf waren geweest (houdt meestal alleen zo de eerste twee maanden aan; jullie zijn gewaarschuwd...) en deze smakeloze uitingen van affectie dus niet aan onszelf te wijten hadden. En dus denken we dat het een wedstrijd was: Soest versus Harderwijk.
Willen jullie ons even per mail laten weten waar jullie voorkeur naar uitgaat? In te meantime hebben we een oplossing bedacht:

dit is de kast waar de kerstspullen in zitten en daar komen de elanden niet voor 6-12-07 uit en....

voor de hyacint was het vandaag klompenbevrijdingsdag (de klomp gaat naar de kringloop aan de andere kant van de stad).

Geen opmerkingen: