dinsdag, mei 05, 2009

Verhuisd!

Op de laatste schilderijen aan de muren na, zijn we gesetteled in ons nieuwe huisje! De stilte van de stad is een absolute verademing na het lawaai van de ring road. We worden wakker van de vogeltjes die in de struiken en bomen langs de waterkant voor ons huis zitten. Rond het huis mogen geen auto's rijden: voorkant ligt aan een stukje gekanaliseerde Avon en de achterkant grenst aan de achtertuinen van de buren. Heerlijk!

En we hebben ook geen enkel stukje vloerbedekking meer! Alles is of hout, of plavuizen of linoleum. De stofzuiger kan voortaan dus op halve kracht zuigen (en ik gooi niet meer bij het verwisselen van de zak het halve tapijt weg!). Voor we gingen verhuizen, hebben we de beide slaapkamers en de woon/eetkamer helemaal opnieuw geschildert. Beetje bij beetje zullen we ook de keuken, het hok, de badkamer en de overloop nog een likje geven.

Pap en mam hebben het nieuwe huisje al kunnen bewonderen, want die waren er de afgelopen week. Ook Stimpy kan de move wel waarderen. Hij heeft meteen "leuk" kennis gemaakt met de buurkatten en is hele dagen druk met het markeren van de tuin met eau de Stimpy... Tot slot volgen hier nog wat foto's:
De voordeur.
De woonkamer.
De eetkamer.
De slaapkamer.
De werkkamer.
De badkamer.
Met engeltjes!
En tot slot de achtertuin.
P.S. Mocht je ons nieuwe adres niet ontvangen hebben (ik ben ook maar een mens, ja heus...), meld je dan even. Het telefoonnummer en de emailadressen blijven hetzelfde.

1 opmerking:

Jonkvrouwe zei

Ziet er leuk uit. Volgende keer dat ik in de buurt ben, proberen we een afspraak te maken!
Andersom: ik heb weliswaar geen tuin, maar mijn nieuwe stekje is prettig wonen. Mochten jullie in de buurt zijn, welkom!